Ardjan Kolster: e-reader specialist

Kobo laders

Kobo USB stopcontact laders

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kobo opladers

Wanneer u een Kobo ereader aanschaft, krijgt u hier uiteraard een oplader bij geleverd. Soms kan het echter nodig zijn een losse oplader aan te schaffen, bijvoorbeeld wanneer u uw oplader kwijt bent of deze kapot is. Daarnaast kan het ook handig zijn om een extra oplader achter de hand te hebben.

Kobo opladers voor in de auto

Uw Kobo ereader opladen in de auto? Dat kan! Er zijn speciale mini auto lader te koop, welke u in de sigaretten aansteker van uw auto kunt plaatsen. Voordeel van deze mini auto laders is dat ze niet alleen uw Kobo ereader, maar ook andere ereaders en USB apparaten kunnen opladen. Er zijn zelfs auto laders verkrijgbaar met twee USB uitgangen, waarmee u twee apparaten tegelijk kunt opladen. Perfect voor op vakantie!

Kobo reis adapters

Wanneer u op vakantie gaat, dan neemt u natuurlijk uw Kobo ereader mee! Echter worden in het buitenland vaak andere stekkers gebruikt dan in Nederland. Wees daarom goed voorbereid en schaf een reis adapter aan! Reis adapters zijn voorzien van verschillende verwisselbare stekkers zodat u in vrijwel elk land uw ereader kunt opladen. Echter kunt u deze reis adapters ook gebruiken om uw mobiele telefoon, MP3-speler of digitale camera op te laden. Super handig dus!

Kobo draagbare accu’s

Een reis adapter is heel handig, maar wat nu als u op een plek zit waar u geen beschikking heeft over stroom? Onderweg of op de camping bijvoorbeeld? Ook daar is een oplossing voor! Er zijn draadbare accu’s verkrijgbaar, ook wel power banks geheten, welke u vooraf helemaal oplaadt. Wanneer uw ereader (of één van uw andere apparaten) leeg is, kunt u hem aan de draagbare accu aansluiten om op te laden. Een handige noodoplossing, zodat u altijd voorzien bent van stroom en dus ook altijd kunt genieten van uw Kobo ereader.