Ardjan Kolster: e-reader specialist

Amazon Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite beschermhoezen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kindle Paperwhite Cover

De Kindle Paperwhite is één van de populairste ereaders van Amazon, en dat is ook niet zo verwonderlijk. Deze ereader leest als een echt boek – u heeft geen last van een vervelende reflectie, zelfs niet in fel zonlicht. Maar ook in het donker leest de Kindle Paperwhite uitstekend; uw ogen zullen niet moe worden. Wat misschien wel de meest bijzondere eigenschap van Kindle Paperwhite is, is dat de batterij weken lang mee gaat. Een volle batterij gaat (wanneer u elke dag een half uurtje leest met de lichtinstelling op 10) maar liefst 8 weken mee!

Een Kindle Paperwhite cover kopen

Een mooie ereader als de Kindle Paperwhite verdient natuurlijk ook een goede bescherming. Wanneer u een Kindle Whitepaper cover gaat aanschaffen, heeft u heel veel keus. Het is in ieder geval raadzaam om te kiezen voor een cover die speciaal gemaakt is voor de Kindle Paperwhite. Op die manier bent u verzekerd van een perfecte pasvorm, een optimale bescherming en een kwalitatief hoogwaardige cover die goed in de hand ligt.

Soorten Kindle Paperwhite covers

Er zijn heel veel soorten covers om uit te kiezen. Zo zijn er universele insteekhoezen, welke een prima bescherming bieden tijdens het vervoeren van uw ereader, maar wel uit de hoes moeten worden gehaald wanneer u wilt lezen. Tijdens het lezen is uw Kindle Paperwhite dus onbeschermd. Om dat te voorkomen kunt u beter kiezen voor een cover die u gewoon om uw ereader kunt laten zitten. Deze covers zijn zo ontworpen dat wanneer de ereader erin zit, u het apparaat gewoon aan en uit kunt zetten, de USB-kabel kunt aansluiten en de knoppen vrij kunt bedienen. De meeste van deze covers zijn voorzien van een flap met magneetjes die het scherm die gewoon opengeslagen kan worden wanneer u wilt lezen. U heeft de keuze uit vele uitvoeringen, kleuren en dessins. Daarnaast zijn er ook nog waterdichte Kindle Paperwhite covers verkrijgbaar. Deze zijn onmisbaar tijdens een vakantie aan het strand of het zwembad en beschermen uw Kindle Paperwhite tegen opspattend water en zand. Zo kunt u overal en altijd onbezorgd genieten van uw Kindle Paperwhite!

Wilt u precies de juiste accessoires voor uw Kindle Paperwhite e-reader vinden? Klik dan hier: 

Accessoires voor de Kobo Glo e-reader